En stillsam fundering

SD går framåt även i senaste opinionsundersökningen. De är på frammarsch precis som fascismen i övriga Europa och till och med nazismen i Grekland.
 
Jag undrar hur många som om 20-30 år kan se tillbaks på den här tiden och med stolthet säga att de hjälpte till att rösta fram dem.

Söndag

Polynomdivision med "liggande stolen" fungerar på så sätt att man delar upp täljarpolynomet i mindre bitar, som alla delas med nämnarpolynomet. Efter att första termen i täljarpolynomet delats med första termen i nämnarpolynomet multipliceras svaret med hela nämnaren som då ger det täljarpolynom som behövs för att ge det tidigare svaret. Detta polynom subtraheras från hela täljarpolynomet och det polynom vi får som differens är den rest som återstår att fortsätta dividera med nämnaren. Vi upprepar proceduren tills ingen rest kvarstår. Om det finns en rest vi inte blir av med, så innebär det att vår nämnare inte är en faktor till täljaren.

De nationalister som drar politiskt åt höger, vad är det egentligen med Sverige de är stolta över? Det kan ju inte vara våran allmänna rösträtt, våra sociala skyddsnät och allt annat vänstern drivit igenom under historiens gång.

Jag kom på en riktigt bra grund för en kort skräcknovell för några dagar sedan. Men tyvärr glömde jag allt utom att det var en bra berättelse och nu vandrar den omkring i min hjärna i de mörkare delarna där dess närvaro bara känns men inte ses. Jag önskar att den kunde vänta på mig bakom ett hörn redo att skrämma mig när jag kommer för nära.

RSS 2.0