Istället för jobb

Min inneboende följde med några vänner ut till flygplatsen idag för att vinka av dem. De var på väg till Thailand. Lysande tajming kan tyckas då flygplatsen är stängd där just nu på grund av demonstrationer. Det politiska läget har ju som bekant varit rätt instabilt i Thailand den senaste tiden, något som inte påverkat turistnäringen. Förrän nu då. Det är intressant hur man i större eller mindre oroshärdar så ofta lyckas hålla allt borta från turisterna. Tyvärr på bekostnad av lokalbefolkningen. Håll en fin fasad utåt, låt turisterna ha det bra och åka hem och säga att allt var så lugnt och trevligt. Allt medan lokalbefolkningen demonstrerar, slås ner och sprängs i bitar. Men nu börjar det blir svårare och svårare att blunda för vad som pågår i Thailand i alla fall.


Ur nyheterna:
Sydsvenskan rapporterade för några dagar sen om en man vars bil börjat brinna och i panik svängde han in på en bensinstation för att söka skydd.
- Det ska man inte göra. Det är dumt, säger Mats Althin, inre befäl vid Malmöpolisen.

Barometern i Oskarshamn berättade om ett rullskidelopp som blivit inställt på grund av för mycket snö.

Och Resumé tar upp att ingen av de 500 journalisterna som var på en fest tillsammans skrev en rad om att tre kollegor rånats utanför festlokalen.

Tillbaks till dagen lektioner.

Arrivederci.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0