If you're happy and you know it...

Det kommer att komma ett inlägg om helgens eskapader, men innan dess ligger en liten lista och gror i mitt huvud. Den verkar vilja komma ut, så det är väl bara att lyda då.

Saker som får mig att skratta förnöjt
(Ingen inbördes ordning)
Stadsjeepar har ett uselt andrahandsvärde och går knappt att sälja för att de som är både dumma och rika nog att äga en skulle aldrig få för sig att köpa en begagnad bil. De som insett att det är bäst att köpa en begagnad bil är dessutom intelligenta nog att se vilken oerhört korkat köp en stadsjeep är och låter således bli.

Ett av de lyxigaste sätten att ta sig till tennisveckan i Båstad från Stockholm var att åka ett tåg som gick på 22 000 kr -- troligtvis tur och retur, men ändå. I ärlighetens namn hade nog 5 000 varit ett mer passande pris, men om man säljer skit ska man sälja det dyrt för då är det exklusiv skit och alltid är det någon med mer pengar än vett som nappar. Troligtvis någon som äger en stadsjeep eller två.

Ett dyrt bröllop skulle krönas av en salut för brudparet vilket resulterade i brännskador och benbrott då kanonen exploderade. Att störa människor och annat djurliv enbart för att basunera ut något så trivialt som ett bröllop -- de flesta verkar gå igenom ett, ofta två, men då är det andra inte lika pampigt för man är inte lika förbannat naiv längre -- bör straffa sig och ibland sker det snabbare än man tror. Speciellt när man ska avfyra ett vapen.

Republikanernas vicepresidentkandidat är en rabiat idiot -- dock kvinna för att rida på post-Hillaryvågen -- som bland annat är emot abort, förespråkar avhållsamhet som det enda preventivmedlet och anser att sex (självklart enbart i fortplantningssyfte) inte ska äga rum innan äktenskapet. Nu har det visat sig att hennes 17-åriga dotter är gravid med en man hon inte är gift med, vilket i sig kan vara svårt då hon inte är 18 och kanske inte tidigare hade mammas tillstånd. Men för att inte grusa mammas planer för världsherravälde ska hon behålla barnet och gifta sig med pappan till det. Och de är så lyckliga.

Sådär, tillbaks till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0