Intoxication

Ja, jag vet. Man ska inte blogga berusad. Det lägger liksom ytterligare en dimension till det hela. Eller snarare två ytterligare dimensioner. Det ena är stavningen som är ungefär lika säker som en alkoholiserad apas bilförarkunskaper. Det andra är ordvalet. Jag menar; bilförarkunskaper. Det säger ju allt egentligen. En tredje dimension är ju innehållet som lätt blir antingen fånigt eller hyfsat ogenomtänkt. En fjärde dimension är att man kommer på fler dimensioner medan man skriver. Två från början, fyra nu.

Det har varit samkväm på jobbet och det är rätt trevligt. Det blir en hel del diskussioner och det är precis så jag vill ha det. Jag är välsignad med ett yrke som lockar inteeligenta personer som brinner för något. Så man umgås alltid med människor som är något av experter inom ett visst eller några områden. Detta gör att man lär sig av varandra och ständigt känner att man utvecklas.

Sen finns ju en femte dimension (djävla dimensionshelveten), nämligen att man lätt tappar fokus. Som när Spotify går över i nån av sina oerhört pinsamt dåliga reklamsnuttar. Det ska uppenbarligen vara "block-party" på Skånegatan med nån pinsam artist som inleder reklamsnutten med "word up, Stockholm" för att visa att man är cool nog för att inte använda "What's up", men tillräckligt korkad för att tycka att det mest grundläggande i svart amerikansk 70-talsslang ger förbannat mycket cred. Det gör det inte. Eller så gör det det. För andra som ligger på What's up-nivån. Antagligen är det bara lärare och andra nördar som sitter och småler åt miffona.

Så då är det väl lika bra att gå och lägga sig. God natt då, för fan.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Hehehe...

2009-08-14 @ 10:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0