Dumma människor

Såhär lagom till fredagsmyset tänkte jag bjuda på lite dumma människor.

Kommentarerna är kopierade från denna debattartikel på Aftonbladet.se

För att förtydliga så tycker jag att följande personer är dumma. Och nej, jag tänker inte gå i motargumentation.

Trevlig helg!

RalphtheOgre, 60 år, Idag 10:44
 Kolla kartan och se vilket som är störst, Sverige eller arabvärlden. Om det INTE FINNS ETT ENDA land där som folk vill fly TILL, vill vi verkligen att den "kulturen" ska invadera Sverige? Tvinga arabvärlden att ta emot sina egna flyktingar, precis som Israel har gjort i 60 år - en miljon från arabvärlden.

philly, Igår 23:08
 Låt dem skjuta och bomba sänder varandra.. you get what's coming to you. Kan de inte bara sluta kriga i de där förbannade länderna? Vad fan sysslar de med egentligen. Och varför gör inte vi likadant? Är vi några övermäsnkliga ting?

philly, Igår 22:59
 Bellabu. Sluta snacka skit.. alkoholister är värda det iaf. De är vårat ansvar, de är uppvuxna i sverige och är därför vårat ansvar. Några krigsgalningar från andra sidan jordklotet är inte vårat ansvar. Och en alkis som ligger på gatan kostar inget, och en alkis som får hjälp kostar inte lika mycket som en flykting som kommer hit. Och ingen ahr sagt att invadnrare tar våra jobb. Såvida inte nån här inne har planer på att bli pizzabagare?

muuumsss, 53 år, Igår 22:15
 Bort med dessa terrorister från Sverige! Omedelboms! Och bort med terroristernas apologeter, sådana som taxislösaren för våra skattepengar Ruwaida!

Jonna, 20 år, Igår 19:59
 Jag säger bara: "PLO" "sommar-OS i München, 1972" "Arafat: den moderna Islamistiska terrorismens fader, som lurade en hel värld" "som förövrigt borde fråntas sitt Nobels fredspris postumt" Nej... Palestina har aldrig varit ett land och kommer aldrig heller att bli det.

Jonna, 20 år, Igår 17:12
 (nu blev det fel ordning) Gaza-borna har delvis sej själv att skylla. Dom sympatiserar bevisligen med terrorist stämplade organisationen Hamas, som dom t.o.m röstade in i sin regering (eller vad det kallas där nere). Hamas ligger bakom raket, bilbombs & självmords-attacker och annan terrorist verksamhet riktad mot Israel. Men det ironiska är att Gaza-borna själva anser att Hamas är allt annat än Islamistiska terrorister, vilket dom bevisligen är.

urs4ever, 48 år, vällingby, Igår 13:27
 Vi och framför allt våra ungdomar lever också under ständigt hot, ställ dig vid Spånga station en kväll o se hur länge du har mobil o plånbok kvar....med dessa tänker inga politiker på.

alfjoh, 24 år, Igår 13:02
 Märkligt att de hamnar i Sverige... Om de flyr så är det ju enklare att knalla över gränsen till Egypten eller Jordanien eller ett av de andra "Brödraländer" runt hörnet... Fördelen är samma språk, religion, kultur och Israelhat...

tuva_t, 51 år, Igår 12:55
 Den tiden Sverige kunde vara en öppen famn för all världens migration är sedan länge förbi - nu måste vi se om vårt eget hus. Företagare och entreprenörer ser vad som är på gång och lämnar Sverige, kvar finns de verklighetsförnekande politikerna och journalister i sin eviga diskussion om "främlingsfientligheten" -allt medan skutan Svea sjunker ned till botten.

wolfschantze, 41 år, Igår 12:02
 menvisst ta hit allihop bara. Hamas kan väl lika gärna fyra av sina fyrverkerier härhemma också så det lyser upp lite i vintermörkret.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0